Onze aanpak combineert commerciële scherpzinnigheid met artistieke visie. We begrijpen dat jouw merk niet alleen een esthetische uitstraling nodig heeft, maar ook een strategie die impact maakt. Ons team van getalenteerde ontwerpers en strategen werkt nauw samen om concepten te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook effectief. Hier doen we de dingen radicaal anders. We geloven dat creativiteit niet uit een mal gegoten kan worden. Onze ontwerpen komen voort uit een ongekende passie voor grafische kunst, geworteld in de rijke Amsterdamse cultuur. Hier ontstaan ontwerpen die ademen, leven en spreken.

Onze Diensten

  • Branding: Laat jouw merk spreken met een identiteit die onuitwisbaar is. Van logo-ontwerp tot visuele richtlijnen, we geven jouw merk een gezicht dat herkend en onthouden wordt.

  • Grafisch Ontwerp: Onze ontwerpen zijn meer dan alleen afbeeldingen; ze zijn verhalen. We brengen jouw boodschap tot leven met aandacht voor detail en creatieve flair.

  • Webdesign: Een website is jouw digitale etalage. We creëren responsieve en intuïtieve ontwerpen die jouw bezoekers betrekken en inspireren.

  • Verpakkingsontwerp: Laat je producten opvallen in de schappen met verpakkingen die een blijvende indruk achterlaten.

  • Marketingmateriaal: Van brochures tot banners, we helpen je op te vallen in een wereld vol ruis.

Adress

Brand Gallery Amsterdam
Korte Zoutkeetsgracht 4
1013MC Amsterdam 

welcome@lisaottevanger.com

Mobile 06.55730615